ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Υπηρεσίες Rudder

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Το έργο πραγματοποιήθηκε στις 14/08/2021.
Η αλλαγή της αλυσίδας αφορούσε το σκάφος CMA CGM ORFEO.
Η νέα άγκυρα και η αλυσίδα κατασκευάστηκαν σε εργοστάσιο στην Ολλανδία και στη συνέχεια εστάλησαν στο Algeciras. Για να γίνει η επιχείρηση μισθώθηκε αποβάθρα. Για την ολοκλήρωση του έργου χρειάστηκαν αρκετοί τεχνικοί και μια φορτηγίδα.

Recambio de ancla y cadena | Chain and anchor spare parts | AUSWECHSELN DES ANKERS UND DER ANKERKETTE | ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Εγγύηση Rudder

Η εμπιστοσύνη στους καλύτερους επαγγελματίες θα σας βοηθήσει στις πιο περίπλοκες καταστάσεις, διασφαλίζοντας την ησυχία σας.

Ταχύτητα

Υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για τους πελάτες μας. Εφόσον μας χρειαστείτε, εμείς θα έρθουμε, επιτυγχάνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα.

Επαγγελματισμός

Η εμπιστοσύνη στους καλύτερους επαγγελματίες θα σας βοηθήσει στις πιο περίπλοκες καταστάσεις, διασφαλίζοντας την ησυχία σας.

Recambio de ancla y cadena | Chain and anchor spare parts | PROJEKTE

Λύση

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Η νέα άγκυρα φορτώθηκε στη φορτηγίδα εξυπηρέτησής μας από έναν μεγάλο γερανό, μαζί με τη νέα αλυσίδα. Η φορτηγίδα πλησίασε το σκάφος και έγιναν εργασίες συγκόλλησης για τη σύνδεση της νέας άγκυρας με αυτό. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν μη καταστροφικές δοκιμές για τη διαπίστωση της ποιότητας της σύνδεσης. Τελικά, το πλοίο μπόρεσε να σηκώσει τη νέα άγκυρα και να αναχωρήσει χωρίς κανένα πρόβλημα.